Brosjyrer for Ål

Her finner du brosjyrer for nedlasting som PDF. Nederst på siden finner du skjema for bestilling av brosjyrer i papirutgave.

Ål 52 - Vandreturer i Ål


Denne brosjyren (ny våren 2015) gir en totalinformasjon av alle vandreturene som hører til konseptet Ål 52. Her ser du litt info om over 50 turer, og en kortfattet beskrivelse for 10 av turene. Ønsker du detaljert kart og turbeskrivelser for hver enkelt tur gå inn på www.aal52.no

Kulturbeite


Samlet informasjon om en rekke av Ål sine kulturskatter. Ny juli 2014.  Foto, Kort informasjon og kontaktinformasjon for ytterligere opplysninger/besøk. Norsk tekst. Last ned eller les som e-katalog her.

Ål kulturhus vårprogram


Et velfylt, interessant og ikke minst spennende program for vårsesongen er kommet. Her er alt fra stand-up show, konsert, teater og foredrag for å nevne noe.

Sentrumskart og info.folder for Ål


Inneholder kart over sentrum samt informasjon om aktiviteter, attraksjoner og arrangement i Ål hele året. Folderen viser også kartutsnitt fra andre deler av kommunen. Ny juni 2013.

ARENA ÅL - produktmanual for treningsgrupper


Brosjye som fortel alt om kva Ål har å tilby til treningsgrupper, treningssamlingar, arrangement og arrangørar. Last ned eller les som e-katalog her.

Ål-brosjyre - helårs


Profilbrosjyre for Ål som gir en smakebit av aktiviteter, attraksjoner, overnatting og mye mer i Ål i Hallingdal. Ny 2010.

Løypekart for Ål


I denne lille brosjyren finner du det komplette skiløypenettet i Ål. 400 km med langrennsløyper er samlet her. Ny versjon vinteren 2014.

Bergsjø vinter


Skiløypekart med oversikt over 120 km oppkjørte løyper i et av Åls mest fantastiske høyfjellsområder. Informasjon om overnattingsbedriftene finner du også. Brosjyren er på norsk.

Ål Skisenter 2014/2015


Vinterens brosjyre i fra Ål Skisenter. Her kan du se løypekart og finne åpningstider og priser på skikort og skiutleie.

Liatoppen & Votndalen skiløypekart


Her får du full oversikt over løypenettet til Liatoppen og Votndalen. Det er i tillegg et eget kart over langrenn- og skiskytteranlegget på Liatoppen. Brosjyren er på norsk.

Skarslia ski- og akesenter


Ny vinterbrosjyre fra Skarslia ski- og akesenter. Her kan du se løypekart, finne priser på heiskort, skiutleie og overnatting. Også informasjon heisens åpningstider, og om Skarslia Apartment.

Oppheim- og Torpoåsen løypebrosjyre 2015


Her kan du se løypekart for Oppheim- og Torpoåsen i tillegg til informasjon om akebakker, hundehold, sommerens arrangementer og smøretips. 

Vinterlandet Hallingdal - Ål/Gol


Vinterlandet Hallingdal er en felles brosjyre/ teaser for Ål og Gol til inspirasjon og for info om vinteraktiviteter, overnatting, transport og kart. På norsk og engelsk.  

Sportsfiske i Ål


Ål sin fiskebrosjyre (ny 2014) gir deg nyttig informasjon, en liten beskrivelse av hvert fiskeområde samt kart som viser hvor i Ål de ulike sonene ligger. Brosjyren er på norsk. 

Bergsjø sommer / høst


Turkart over Bergsjøområdet, som viser både vandre- og sykkelturer samt fiskevann. Brosjyren gir god informasjon om hvor man kan bo og hva man kan gjøre i Bergsjøområdet om sommeren og høsten. Ny 2014.Beskrivelse Antall

Ål 52 vandreturer i Ål bestilling


Kulturbeite - bestilling


Program Ål kulturhus - bestilling


Sentrumskart og info.folder for Ål bestilling


ARENA ÅL produktmanual for treningsgrupper - bestilling


Ål - brosjyre bestilling


Løypekart for Ål bestilling


Bergsjø vinter bestilling


Ål Skisenter 2013-2014 bestilling


Skiløyper Liatoppen & Votndalen bestilling


Skarslia ski- og akesenter bestilling


Oppheim- og Torpoåsen løypebrosjyre bestilling


Vinterbrosjyre Gol-Ål bestilling


Sportsfiske i Ål bestilling


Bergsjø sommer bestilling
Kundeinfo

Navn:*
Adresse:*
Postnr/sted:*
Land:*
Telefon:
E-post:
Kommentarer:


Jeg ønsker å få tilsendt nyhetsinformasjon fra Ål turistinformasjon

* = påkrevde felter


Bookmark and Share
Ål Utvikling AS / Ål Turistinformasjon, boks 35, 3571 Ål - tlf. 32 08 10 60 - post@alturistinfo.no. Copyright: Ål Utvikling AS. Org.nr.: 980405249.
   
Development: BeWide Technologies    Design: Kreator Kommunikasjon AS    Powered by tellUs    Published with WideCMS