Brosjyrer for Ål

Her finner du brosjyrer for nedlasting som PDF. Nederst på siden finner du skjema for bestilling av brosjyrer i papirutgave.

Ål 52 - Vandreturer i Ål


Denne brosjyren gir en totalinformasjon av alle vandreturene som hører til konseptet Ål 52. Her ser du litt info om over 50 turer, og en kortfattet beskrivelse for 10 av turene. Ønsker du detaljert kart og turbeskrivelser for hver enkelt tur gå inn på www.aal52.no

Løypekart for Ål


I denne lille brosjyren finner du det komplette skiløypenettet i Ål. 400 km med langrennsløyper er samlet her. Ny versjon vinteren 2014.

Vinterlandet Hallingdal - Ål/Gol


Vinterlandet Hallingdal er en felles brosjyre/ teaser for Ål og Gol til inspirasjon og for info om vinteraktiviteter, overnatting, transport og kart. På norsk og engelsk.  

Ål Skisenter 2013-2014


Vinterens brosjyre i fra Ål Skisenter. Her kan du se løypekart og finne åpningstider og priser på skikort og skiutleie.

Bergsjø vinter


Skiløypekart med oversikt over 120 km oppkjørte løyper i et av Åls mest fantastiske høyfjellsområder. Informasjon om overnattingsbedriftene finner du også. Brosjyren er på norsk.

Liatoppen & Votndalen skiløypekart


Her får du full oversikt over løypenettet til Liatoppen og Votndalen. Det er i tillegg et eget kart over langrenn- og skiskytteranlegget på Liatoppen. Brosjyren er på norsk.

Oppheim- og Torpoåsen løypebrosjyre 2014


Her kan du se løypekart for Oppheim- og Torpoåsen i tillegg til informasjon om akebakker, hundehold, sommerens arrangementer og smøretips. Løypekartet kan dessverre ikke lastes ned men er integrert i papirversjonen.

Skarslia ski- og akesenter


Ny vinterbrosjyre fra Skarslia ski- og akesenter. Her kan du se løypekart, finne priser på heiskort, skiutleie og overnatting. Også informasjon heisens åpningstider, og om Skarslia Apartment.

Ål-brosjyre - helårs


Profilbrosjyre for Ål som gir en smakebit av aktiviteter, attraksjoner, overnatting og mye mer i Ål i Hallingdal. Ny 2010.

Program Ål kulturhus


Se det varierte og fyldige kulturhusprogrammet for 1. halvår 2014 her.

Sentrumskart og info.folder for Ål


Inneholder kart over sentrum samt informasjon om aktiviteter, attraksjoner og arrangement i Ål hele året. Folderen viser også kartutsnitt fra andre deler av kommunen. Ny juni 2013.

Bergsjø sommer / høst


Turkart over Bergsjøområdet, som viser både vandre- og sykkelturer samt fiskevann. Brosjyren gir god informasjon om hvor man kan bo og hva man kan gjøre i Bergsjøområdet om sommeren og høsten. 

Fjell & Fjord sommer 2013


Les om eventyrlige opplevelser i Fjell & Fjord-regionen mellom Oslo og Bergen via Hallingdal og fjordene. I denne brosjyren kan du drømme deg bort i fantastisk natur og spennende aktiviteter og arrangementer. Brosjyren finnes på norsk, engelsk, tysk og nederlandsk.

Sportsfiske i Ål


Her finner du oversikt over alle fiskevann i Ål. En liten beskrivelse hvor de ligger samt et kart over Ål kommune. Finnes kun på norsk.Beskrivelse Antall

Ål 52 vandreturer i Ål bestilling


Løypekart for Ål bestilling


Vinterbrosjyre Gol-Ål bestilling


Ål Skisenter 2013-2014 bestilling


Bergsjø vinter bestilling


Skiløyper Liatoppen & Votndalen bestilling


Oppheim- og Torpoåsen løypebrosjyre bestilling


Skarslia ski- og akesenter bestilling


Ål profilbrosjyre bestilling


Program Ål kulturhus - bestilling


Sentrumskart og info.folder for Ål bestilling


Bergsjø sommer bestilling


Fjell & Fjord sommer 2013 bestilling


Sportsfiske i Ål bestilling
Kundeinfo

Navn:*
Adresse:*
Postnr/sted:*
Land:*
Telefon:
E-post:
Kommentarer:


Jeg ønsker å få tilsendt nyhetsinformasjon fra Ål turistinformasjon

* = påkrevde felter


Bookmark and Share
Ål Utvikling AS / Ål Turistinformasjon, boks 35, 3571 Ål - tlf. 32 08 10 60 - post@alturistinfo.no. Copyright: Ål Utvikling AS.
   
Development: BeWide Technologies    Design: Kreator Kommunikasjon AS    Powered by tellUs    Published with WideCMS