Handel og tjenester i Ål

 Sommer i miljøgata Myren. Ål Utvikling AS


I Ål finner du en rekke butikker og servicebedrifter, de fleste plassert i Ål sentrum, Sundre.


Sundre er et tett og trivelig handelssentrum der mange butikker og servicebedrifter er samlet innenfor et lite område.

Ålingen Kjøpesenter
Sentralt plassert på Sundre finner du Ålingen Kjøpesenter med omlag 15 butikker, vinmonopol, post og bank. Mange butikker og servicevirksomheter finner du og i Myren, Sundrevegen og Helsetunvegen.

Miljøgata Myren
Miljøgata Myren som er Hallingdal sin eneste gågate sommerstid, åpnet sommeren 2007. Du finner den mellom Ålingen Kjøpesenter og Sundrevegen.  En trivelig og barnevennlig handlegate med sosiale møteplasser og grønn profil.  Miljøgata Myren er stengt for biltrafikk i perioden 15.05 - 15.09 og er ellers i året enveiskjørt.

Ål kulturhus
Midt i Ål sentrum finner du Ål kulturhus med kafé, bibliotek, gallerier, turistinformasjon og kino.

Kart over Ål sentrum med tilhørende nyttig informasjon kan du laste ned som PDF her.

Industriområder
Industrivirksomhet er det i Kleivi Næringspark, Torpo Næringshage, Gullhagen og Oppsjø. Kleivi Nærinspark er p.t. under utvidelse og der er gjort store infrastrukturinvesteringer og lagt til rette for salg av mange nye næringstomter. Ål er ledende i Hallingdal innen byggebransjen, med flere store entreprenørfirma og firma innen elektro, VVS i tillegg til arkitekt- og konsulentfirma.


Bookmark and Share
Ål Utvikling AS / Ål Turistinformasjon, boks 35, 3571 Ål - tlf. 32 08 10 60 - post@alturistinfo.no. Copyright: Ål Utvikling AS. Org.nr.: 980405249.
   
Development: BeWide Technologies    Design: Kreator Kommunikasjon AS    Powered by tellUs    Published with WideCMS